Home » Senioren » Zondag » Westlandia 1 in voorronde Amstel Beker

Westlandia 1 in voorronde Amstel Beker

📁 Zondag 📅 dinsdag 23 augustus 2016

Westlandia 1 zal woensdag 24 augustus om 20.00 uur aantreden tegen sv Huizen in de 2e voorronde van de Amstel Beker.    Dit duel zal gespeeld worden op sportpark Wolfskamer, IJsselmeerstraat 1 te 1271AA Huizen.  Het aanvangstijdstip is 20.00 uur.     sv Huizen is een zaterdagvereniging, en voor zover we kunnen nagaan is er nooit een onderlinge ontmoeting geweest tussen beide verenigingen.    De oprichtingsdatum van sc Huizen is 01-01-1927.    sv Huizen 1 begon de competitie in de 3e divisie zaterdag met 2 nederlagen.   Van zowel Capelle als Rijnsburgse Boys werd met 3 - 1 verloren.       Tussendoor wist sv Huizen in de 1e voorronde van de Amstel Beker wel met 2 - 0 te winnen van Stedeco.      Indien Westlandia deze wedstrijd wint zou een interessante tegenstander geloot kunnen worden voor de volgende ronde.       In de volgende ronde stromen nl ook de betaald voetbal organisaties in, dus is er van alles mogelijk.