Home » Senioren » Zondag » Nieuwe gezichten in de zondagselectie - Miquel van Dijk

Nieuwe gezichten in de zondagselectie - Miquel van Dijk

📁 Zondag 📅 donderdag 10 november 2016
Nieuwe gezichten in de zondagselectie - Miquel van Dijk

Miquel van Dijk is een Westlandiaan in hart en nieren. Hij is nu 19 jaar en op zijn 5-de speelde hij voor het eerst in het groenwit op De Hoge Bomen. Hij begon als linksback in de F, maar heeft zich ontwikkeld tot een handige rechtsbuiten. Jongens met wie hij vanaf het begin samenspeelde, waren Jeffrey Shu, Mark van der Zalm, Lars van den Berg. Hij is in het verleden wel uitgenodigd om mee te trainen bij ADO en Sparta, maar daar bleef het bij.

Miquel kijkt met plezier terug op de 2 jaren in de A1, die vormden een heel mooie afsluiting van zijn jeugdopleiding. Daarna had hij de keuze voor de zaterdag of de zondag. Daarover was geen twijfel. Hij koos voor de zondag. ‘Ik wil het hoogste bereiken en het beste uit mezelf halen.’ ‘Meedoen met de grote jongens, dat vind ik heel leuk, het spel gaat sneller. Ik merk, dat ik stappen maak, ik ben fit en heb weinig blessures. Miquel geeft ook aan: ’Ik ga niet voor het tweede.’

Miquel heeft een druk bestaan. Naast de voetbal heeft hij ook zijn werk. Na de training op dinsdag en donderdag gaat hij altijd snel naar huis, want om 6 uur moet hij beginnen. Hij werkt als timmerman. Op dit moment is hij bezig met de bouw van 2 vrijstaande huizen in Gouda en om 7 uur moet hij op de bouw zijn. Hij maakt een opgewekte en enthousiaste indruk en hij heeft geloof in eigen kunnen.

JvdM

Deel dit artikel met je vrienden