Home » Senioren » Zondag » Sponsors en club van 100 bedankt!

Sponsors en club van 100 bedankt!

📁 Zondag 📅 donderdag 10 november 2016
Sponsors en club van 100 bedankt! Sponsors en club van 100 bedankt! Sponsors en club van 100 bedankt! Sponsors en club van 100 bedankt! Sponsors en club van 100 bedankt! Sponsors en club van 100 bedankt!

Wij, supportersclub de 'Groen Witte Helden' en de andere supporters willen de sponsors van afgelopen zondag bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat wij de wedstrijd Jong FC Den Bosch tegen Westlandia mochten bijwonen.

Wij hadden afgesproken om kwart voor 12.45 uur op Westlandia om vanaf daar met twee bussen te vertrekken naar Den Bosch. Eenmaal daar aangekomen hebben wij onze plek op de tribune opgezocht om vanaf daar Westlandia met een trommel, een vlag, een microfoon en natuurlijk met heel veel liedjes aan te moedigen.

De wedstrijd werd met 0-1 gewonnen en we hebben een leuke dag gehad. Dus heel erg bedankt.

Supportersclub de 'Groen Witte Helden' en de andere supporters