Home » Senioren » Zondag » 6e overwinning op rij voor zondag 1

6e overwinning op rij voor zondag 1

📁 Zondag 📅 maandag 21 november 2016

Afgelopen zondag behaalde het 1e zondagelftal de 6e overwinning op rij.  Door deze overwinning en de resultaten van de concurrentie kwamen de mannen alleen op de 2e plaats te staan.  2 debutanten bezetten de bovenste 2 plaatsen in de 3e divisie zondag.  Koploper de Dijk versloeg Quick'20 ( stond ook 2e ) met 3 - 0 en Dongen ( stond ook 2e ) verloor met 1 - 0 van Hercules.  Westlandia begon sterk aan de wedstrijd, wat resulteerde in een vroege ( 7e minuut ) voorsprong middels een doelpunt van Remon.  Vlak hierna kreeg jong de Graafschap de mogelijkheid om iets terug te doen, maar Edgar hield zijn doel schoon.  Ook Westlandia kreeg kansen om de score uit te breiden, maar deze werden helaas (nog) niet benut.  Na ongeveer een half uur spelen was het weer Remon die scoorde.  Dit was tevens de ruststand.  Na ongeveer 15 minuten spelen was het Jeroen die Westlandia op een geruststellende 3 - 0 voorsprong zette.  Gespeeld zou je denken, maar jong de Graafschap verkleinde binnen 15 minuten de marge naar 1 doelpunt verschil.  Een spannend laatste kwartier, maar uiteindelijk wederom een overwinning.  A.s. zondag wederom een uitwedstrijd en wel naar JVC Cuijk.

Het 2e had geen competitieverplichtingen maar speelt dinsdag 22 november ( morgen ) om 20.00 uur vriendschappelijk thuis tegen G.D.A. zaterdag