Home » Senioren » Zondag » Zondagselectie seizoen 2017-2018 deel I

Zondagselectie seizoen 2017-2018 deel I

📁 Zondag 📅 dinsdag 03 januari 2017
Zondagselectie seizoen 2017-2018 deel I Zondagselectie seizoen 2017-2018 deel I Zondagselectie seizoen 2017-2018 deel I Zondagselectie seizoen 2017-2018 deel I

Na voorbereidend onderhoud met de technische staf en aansluitende gesprekken met betrokkenen zijn we meer dan verheugd om te kunnen melden dat onderstaande spelers al hebben toegezegd ook volgend seizoen beschikbaar te zijn voor de eerste selectie:

Edgar Leerdam
Westlandiaan in hart en nieren.
In de jeugd een paar jaartjes ADO jeugd gespeeld en daarna weer uitkomend voor Weslandia. Al 7 seizoenen betrouwbare sluitpost die ijzersterk is in 1 tegen 1 situaties.

Marko van der Knaap
Aanvoerder en centrale verdediger. 37 jaar en ruim boven de 500 wedstrijden in de hoofdmacht. Vanuit de jeugd doorgebroken in Westlandia-1 en na uitstapjes naar FC Utrecht en FC Omniworld al weer 10 jaar terug op De Hoge Bomen.

Nick van Vliet
Maasdijker die via Excelsior Maassluis bij Westlandia terecht kwam.  Niet meer weg te denken uit de hoofdmacht waar hij al weer vele seizoenen actief is. Echte Westlander. Centrale verdediger met opbouwende kwaliteiten.

Mitchel Jacobs
Afgelopen jaar overgekomen van Haaglandia. Echte oerdegelijke rechtsback die van veel langs de lijn opkomen houdt. Harde werker, verzaakt nooit.

Jeroen Spruijt
Vanuit de jeugd van Westlandia doorgebroken. Nu voor het vijfde seizoen in het 1e elftal. Aanvallende middenvelder die veel en makkelijk scoort. Stond ook in de belangstelling van andere grote clubs, maar liet zijn hart spreken.

Henry Ugwunna Chidozie, roepnaam Chiedo

Heeft in Finland betaald voetbal gespeeld. Daarna Haaglandia en afgelopen seizoen begonnen bij Westlandia. Helaas aan het begin van het seizoen zijn kruisband van zijn knie gescheurd. Dit jaar dus maar een paar wedstrijden gespeeld voor Westlandia. Is erop gebrand volgend seizoen te laten zien wat hij kan.

Tijdens het trainingskamp volgen de volgende spelersgesprekken. Na terugkeer zal een up-date worden geplaatst.