Home » Senioren » Zondag » Westlandia wint ruim van OJC Rosmalen

Westlandia wint ruim van OJC Rosmalen

📁 Zondag 📅 maandag 30 januari 2017

De volle buit na 3 wedstrijden na de winterstop.   3 wedstrijden met 9 punten en 11 doelpunten voor en 1 doelpunt tegen.  OJC was de ploeg die in hun thuiswedstrijd in de slotfase nog gelijk maakte waardoor de ploeg van trainer Edwin met een naar gevoel de bus in moest stappen.  Vandaag een geheel andere wedstrijd.  Westlandia vergat zich echter te belonen en hield daardoor de ploeg uit Rosmalen in de wedstrijd.  De eerste 2 grote kansen waren voor Westlandia maar werden helaas niet benut.  Na een klein kwartier was het ook Rosmalen wat een enorme kans kreeg maar Edgar was paraat.  Hierna wederom enkele kansen voor Westlandia.  Het zal toch niet gebeuren dat jezelf legio kansen niet benut en het doelpunt aan de andere kant gaat vallen.  Toch was het Rosmalen dat als eerste scoorde, in eigen doel wel te verstaan.  Een goede voorzet van Patrick werd door aanvoerder Frank van Mosselveld in eigen doel geschoten.  De aanvoerder van onze gasten werd onder druk gezet door Remon en Jeroen en door deze druk raakte hij de bal niet goed en verdween in voor Westlandia het goede doel 1 - 0.  Vlak voor rust nog een grote kans voor Rosmalen, maar deze werd naast geschoten.  Na de rust wederom een agressief Westlandia met als resultaat een schitterende aanval in de 49e minuut die door Ferry schitterend werd afgerond 2 - 0.  Een aanval uit het boekje mag je wel zeggen.  7 minuten hierna was het Jeroen die de wedstrijd definitief op slot gooide.  Het kadootje van Rosmalen werd door Jeroen schitterend ingeschoten 3 - 0.  1 minuut later schoot Rosmalen nog wel op de buitenkant paal, maar de ploeg was niet meer in staat om het Westlandia moeilijk te maken.  Hierna ging Westlandia wisselen.  In de 81e minuut werd het zelfs nog 4 - 0 door Mitchell die een goede voorzet van Brandon netjes in het doel schoot.  Na afloop van de wedstrijd werd Patrick nog gehuldigd voor zijn 100e wedstrijd in Westlandia 1.  Westlandia is klaar voor de kraker van volgende week tegen de Dijk.  In de 2e epriode staat Westlandia nog steeds bovenaan met 1 punt voorsprong op de Dijk.

Ook het 2e behaalde een knappe overwinning en wel in Noordwijkerhout bij V.V.S.B..  Dit gebeurde dan wel in de slotminuut maar het is nog wel binnen de officiele speeltijd.  Doelpuntenmakers waren Marciano en Jordi.  Door deze 2 -1 overwinning heeft het 2e wederom de koppositie gepakt.