Home » Senioren » Zondag » laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie

laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie

📁 Zondag 📅 vrijdag 12 mei 2017

A.s. zondag speelt Westlandia de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie 2016 - 2017.  Voor Westlandia staat er niets meer op het spel, behalve dan fit te blijven en geen kaarten te pakken.  Tegenstander UDI'19 heeft nog wel belangen, en wel grote belangen.  Momenteel staat de ploeg op een P/D plek, maar dit kan nog veranderen na de laatste speelronde, zowel positief als negatief.  Kwa voetbalresultaten valt het niet mee voor de ploeg uit Uden.  De laatste weken werd er telkens in de laatste minuten een overwinning weggegeven waardoor men nu in deze benarde positie is geraakt.  Ook heeft UDI'19  1 punt aftrek gehad van de licentiecommissie ( net als Westlandia ).  UDI'19 & ODIN'59 ( een zaterdagploeg 3e Divisie ) gaan vandaag naar de rechter om dit punt aftrek aan te vechten.  UDI'19 zal moeten winnen en dan nog is de ploeg niet zeker van lijfsbehoud. jong Achilles'29 & jong FC den Bosch hebben 27 punten, UDI'19 heeft 30 punten, Juliana'31 heeft er 31, Margreb'90 heeft er 32 & jong de Graafschap 33 punten.  Het programma voor as zondag is ( voor de ploegen die onderin staan) : de Dijk - Margreb'90, Westlandia - UDI'19, H.B.S. - jong FC den Bosch, Juliana'31 - jong Achilles'29 & jong de Graafschap - Quick'20.

Het 2e gaat naar S.J.C. in Noordwijkerhout.  Ook hier snakt de ploeg naar de nacompetitie. We zullen u op de hoogte houden over het speelschema van deze nacompetitie.