• Aanmelden / reserveren voor wedstrijden van Zondag 1

8 sep 2020
  • Zoals al eerder gemeld dient er door toeschouwers van de thuiswedstrijden van Zondag 1 een aanmelding / reservering gemaakt te worden. Dit gaat in vanaf a.s. zondag 13 september, de wedstrijd Westlandia -UNA.

Hoe doe je dit nu?

Voor alle compettitie/bekerwedstrijden zal er op de donderdag voor de wedstrijd een link op de website en sociale media geplaatst worden. Ook wordt de link in een mail aan de leden gestuurd.

Via het aanklikken van deze link kom je in een antwoordformulier. De vragen in het formulier dien je te beantwoorden. Het gaat hier over vragen m.b.t. contact gegevens en gezondheid.

Als je deze vragen beantwoord hebt, verstuur je het formulier. Je krijgt dan een bevestiging via de mail van je reservering. Deze mail is dan tevens je toegangsbewijs voor de wedstrijd. Deze mail kan je tonen aan de poort via je telefoon of je neemt hem geprint mee. Zonder reserveringsbewijs heb je geen toegang.

Zaterdagavond om 18.00 uur sluit de reservering. Er worden max. 500 toeschouwers toegelaten. Mochten er nu geen 500 reserveringen gemaakt zijn, dan kunnen de overgebleven plaatsen zondag aan de poort gereserveerd worden. D.w.z dat toeschouwers die nog geen reservering gemaakt hebben, alsnog aan de poort kunnen reserveren door ook een registratieformulier in te vullen. Zijn via deze weg dan alle 500 plekken gereserveerd dan is er daarna geen toegang tot de wedstrijd meer mogelijk.

We realiseren ons dat dit verre van een ideale situatie is. We zijn echter gedwongen deze maatregelen te nemen om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om de wedstrijden van ons vlaggeschip bij te wonen. We verwachten dan ook dat iedereen zijn medewerking hieraan zal verlenen.