• Bekerwedstrijd SVV JO11-1 - Westlandia JO11-1

  20 sep 2019
 • Vandaag (16 september) stond de (inhaal)bekerwedstrijd op het programma die verschoven is van zaterdag 31 augustus. Met een complete groep en Tijn extra omdat Levi niet wist of hij op tijd zou zijn, trapten de mannen klokslag 18:00u af.

  Na een wat aftastend begin van beide kanten was het Lars die in de 4e minuut over links goed doorzette en Dawlad bediende en die beheerst de stand op 0-1 bracht.
  Helaas mochten we niet lang genieten van de voorsprong want een minuut later mocht SVV een vrije trap nemen die onhoudbaar bleek voor Tijn, 1-1.
  Het spel trokken we toch na de 1-1 meer naar ons toe, maar dat konden we niet omzetten in goede kansen. In de 9e minuut werd Lars S. hard aangepakt die hierdoor hinkend het veld afmoest. Gelukkig kon hij na een aantal minuten het spel weer hervatten. Na 14 minuten voetballen mocht Jordi een hoekschop nemen maar de bal belandde op de lat via een speler van ons alleen kon ik niet goed zien van wie. De scheidsrechter was er niet op de hoogte bleek achteraf dat hij na 15 minuten moest affluiten want hij liet na een aanmerking van trainer Guido 23 minuten doorspelen. Melle maakte er hierdoor in de 17e minuut 1-2 van wat ook de stand was na het 1e kwart.

  Het 2e kwart duurde maar 8 minuten om te compenseren. Daarin was Mootje doeltreffend in de 23e  minuut. Verder liep het lekker bij de boys, alleen bleven verdere doelpunten in dit kwart uit.

  Het 3e kwart was het 1e wapenfeit voor SVV. Ze mochten weer een vrije trap nemen en helaas weer was de bal onhoudbaar, 2-3. Daarna was het weer de beurt aan de mannen. Na 35 minuten spelen was het Lars S. die een mooie actie over links maakte en Mootje bediende, maar zijn bal belandde op de paal. 2 Minuten later was het Lars S. zelf die de bal uit een scrimmage wel doeltreffend afrondde, 2-4. Wederom Lars S. was het die in de 39e minuut er met een beauty 2-5 van maakte met een dito voorzet van Jordi. Het 3e kwart werd afgesloten met weer een trap op de enkel van Lars S. doe hier "not amused" van was. Maar gelukkig kon hij weer door. 

  Het 4e kwart was er 1 voor de spreekwoordelijke "statistieken". SVV kon niet beter en de mannen hadden de wedstrijd onder controle. Met nog 2 doelpunten van onze kant, Mo 2-6 en Dawlad 2-7 en nog een superredding van Levi werd de eindstand bepaald op 2-7.

  Mannen top gedaan. Door deze overwinning leiden we nu in de poule 01-06. 

  Zaterdag de thuiswedstrijd tegen MSV de Betrokken Spartaan.

  Wijnand