• Bekerwedstrijden voor Westlandia zaterdag 2 en O23

  19 okt 2023
 • Vanwege de herfstvakantie komen er dit weekend maar 9 teams in actie. Zie  > Programma

  Westlandia za. 2 is daar één van en dat team speelt op 21 oktober a.s. voor de districtsbeker. Vanaf 14:30 uur wordt wederom gestreden tegen/bij de beloftes van Barendrecht (1e klasse B). 
  Vorig seizoen speelde Barendrecht nog in de res. hoofdklasse. De mannen van trainer Hans v.d. Kruk en Wim Lentz, wonnen begin april 2023 de 1/4 finalewedstrijd op Sportpark De Bongerd in Barendrecht, na 2-2 eindstand, met strafschoppen. Uiteindelijk werd in de finale verloren van Forum Sport 2. Wie weet kunnen de groen-witten ook dit seizoen weer ver komen in de beker.

  Ook Westlandia O23 (1e divisie) mag aan de bak voor de beker. Na de 4-1 winst in vorige ronde op FC 's-Gravenzande O23, wacht nu voor het team van trainers Christiaan van Dam en Gerard Emmerik, een duel tegen BVCB O23. De ploeg uit Bergschenhoek is koploper in de 3e divisie. Aftrap op De Hoge Bomen is zaterdag om 12:30 uur.

  De zondagselectie heeft sinds eind juli al 16 wedstrijden in de benen. Komend weekend komen zij, net als zaterdag 1, niet in actie.

  Fr@