• BEKIJK LIVE: JOS W'Graafsmeer - Westlandia!

9 okt 2020
  • Zondag speelt Westlandia uit bij JOS Watergraafsmeer in Amsterdam, de wedstrijd is wederom live te bekijken via de website van Westlandia! Westlandia speelde zondag op eigen veld met 1-1 gelijk tegen DEM, JOS W’Graafsmeer wist daarentegen verrassend te winnen van UNA. Het belooft een mooie wedstrijd te worden zondag.

Aan het faciliteren van een livestream zitten kosten verbonden, deze kosten zijn al beperkt doordat West Country Media en andere partijen gratis meewerken aan de stream. Je kan er gratis naar kijken, maar je kan ook onze vereniging steunen door vrijwillig te doneren. Hieronder staan enkele linkjes en QR-codes naar betaalverzoeken van €5,99,- en een betaalverzoek waarin jezelf het bedrag kan bepalen. Het bedrag wat binnenkomt door de betalingen komt met aftrek van de toch al beperkte kosten geheel ten goede aan Westlandia. Onze vereniging kan, door het opnieuw sluiten van de kantine en het missen van entreegelden, deze inkomsten goed gebruiken.

Westlandia investeert er in om ervoor te zorgen dat u, ondanks het toegangsverbod, de wedstrijden toch kan kijken.
    Wanneer hier ook opbrengsten tegenover staan kunnen we dit in de toekomst blijven faciliteren en wellicht nog verder uitbouwen. Daar profiteert de club maar zeker ook de supporter van, en we hebben elkaar nodig!

Hoe werkt een betaalverzoek? Je scant met je smart telefoon (Android via QR-app, iOS direct via camera) onderstaande QR-code. Automatisch opent dan de iDEAL-betaalpagina in de vertrouwde betaalomgeving. Na de betaling ontvangt je het bekende GIFje als bedankje. Het betaalverzoek is gekoppeld aan de rekening van Westlandia, het bedrag komt dus direct op de Westlandia rekening terecht.
    U kunt ook via onderstaande linkjes betalen, deze komen bij dezelfde betaalverzoeken uit als onderstaande QR-codes.
    Gebruik deze link voor €5,99,-.
    Gebruik deze link voor een bedrag naar keuze.

Jullie kunnen aanstaande zondag vanaf 13:30 uur live meekijken via onderstaand videoscherm!