• BEKIJK LIVE: Westlandia - DEM

4 okt 2020
  • Aanstaande zondag is Westlandia - DEM LIVE te bekijken via een videoscherm die onder deze tekst op deze pagina komt, de stream is aanstaande zondag gratis te bekijken.

Vanaf de volgende wedstrijd zal er waarschijnlijk een betaling aan de stream verbonden zijn. Als u de wedstrijd wilt bekijken vragen we een bijdrage van €4,99. U heeft dan toegang tot de livestream.
    Aan het opzetten van een livestream zitten kosten verbonden die we op deze manier dekken. De kosten zijn al beperkt doordat onze sponsor West Country Media de stream gratis filmt en andere partijen tegen kostprijs meewerken aan het faciliteren van de livestream.

Het bedrag wat binnenkomt door de betalingen komt met aftrek van de resterende kosten geheel ten goede aan Westlandia. Onze vereniging kan, door het opnieuw sluiten van de kantine en het missen van entreegelden, deze inkomsten goed gebruiken. Bij genoeg interesse worden de uitwedstrijden ook ge-livestreamd, hier zal begin volgende week een beslissing over worden genomen.

Check in en kijk mee aanstaande zondag!