• Bericht van de Ledenadministratie

27 mei 2020
  • Beste voetbalvrienden,

Voor de ledenadministratie is het voor komend seizoen belangrijk tijdig, liefst voor 15 juni, te weten wie nieuw lid worden en wie stopt met voetballen bij Westlandia. In deze gevallen vragen  wij u om daarom de volgende vragen af te lopen:

1. Blijft u spelend lid? U hoeft niets te doen.
    2. Wilt u (spelend) lid worden? Ga via de website naar https://www.rkvv-westlandia.nl/club_aanmelden/ en schrijf u in;
    3. U wordt niet-spelend lid i.p.v. spelend lid? U kunt dit via e-mail aan ons doorgeven: ledenadministratie@rkvv-westlandia.nl;
    4. U stopt als lid? U moet dit via e-mail aan ons doorgeven: ledenadministratie@rkvv-westlandia.nl;
    5. Overschrijving aanvragen naar Westlandia of van Westlandia naar een andere club? Volg dan onderstaande procedure:

Maandag 15 juni om 23.59 uur is de deadline voor overschrijvingen.

Als je als speler of speelster aan het einde van dit seizoen van club wilt wisselen dan moet je de volgende stappen doorlopen:

• Meld je aan als lid bij je nieuwe vereniging (je nieuwe vereniging meldt je aan bij de KNVB en je oude vereniging krijgt hier bericht van);
    • Meld je af als lid bij je oude vereniging via email;
    • De 2 bovenstaande stappen dienen voor 15 juni (23.59 uur) gedaan te zijn;
    • Nadat je nieuwe vereniging je aangemeld heeft als nieuw lid bij de KNVB geeft je oude vereniging akkoord op de overschrijving;
    • Een akkoord voor overschrijving (als je vertrekt bij Westlandia) wordt pas gegeven als er aan 2 voorwaarden zijn voldaan:
    1.  Al je financiële verplichtingen zijn voldaan (contributie /boetes/schorsingen etc.);
    2. Alle clubeigendommen (kleding etc.) zijn ingeleverd.

Na akkoord van je huidige vereniging kan je als speler of speelster de overschrijving nog intrekken tot de datum dat je een officiële wedstrijd hebt gespeeld bij de nieuwe vereniging.

Indien je je afmeldt als spelend lid of een overschrijving naar een andere vereniging aanvraagt geldt vooral ook dat je hier ook melding van maakt bij je teamleiding en hier ook alle eventuele clubeigendommen inlevert.

De teamleiding dient daarna naar de ledenadministratie te melden dat alle clubeigendommen door de betreffende speler of speelster ingeleverd zijn.

De afmelding als (spelend) lid is ook pas officieel als er aan 2 voorwaarden voldaan is:

1. Al je financiële verplichtingen zijn voldaan (contributie /boetes/schorsingen etc.);
    2. Alle clubeigendommen zijn ingeleverd.

De ledenadministratie