• Besluit overstap wel of niet naar zaterdag

2 sep 2022
  • Beste Westlandianen,

Afgelopen maandag is er met de leden een positieve discussie avond geweest.
    Onderwerp was de keuze om met ingang van het seizoen 2023/2024 eventueel met ons zondag-1 de overstap te maken naar de zaterdag.
    Dit zou grote consequenties hebben voor de vereniging en dan met name voor onze zaterdag-1.

Uit de zeer positieve avond kwam duidelijk naar voren dat we blij zijn met de huidige structuur met een JO-21, een Zondag-1 en een Zaterdag 1, 2 en 3.
    Mede gebaseerd op deze meningen van de leden heeft het bestuur donderdag het besluit genomen om deze overstap in 2023/2024 niet te maken.

Dit houdt in dat we seizoen 2023/2024 met zondag-1 “weekendvoetbal” gaan spelen hetgeen deels op zondag en deels op zaterdag plaats zal vinden.
    Ons gewaardeerde team van zaterdag-1 zal ook in seizoen 2023/2024 actief zijn.

We zullen wel dit seizoen  meerdere wedstrijden van onze zondag-1 proberen op zaterdagavond te gaan spelen. Hiermee kunnen we mooi ervaring opdoen met spelen van twee standaardteams op zaterdag. Deze ervaring nemen we mee naar toekomstige besluitvorming en keuzes.

We danken iedereen voor de positieve inbreng in deze discussie en de grote betrokkenheid die er met de club is.

Bestuur Westlandia