• Bij Westlandia za1 – UVS regende het doelpunten

5 okt 2020
  • In de derde competitiewedstrijd moest het dan maar eens gebeuren voor het elftal van Theo Verbeek en Rob Klop: Een keer winnen. Allerlei elementen, omstandigheden en UVS werkten daar echter niet aan mee. Ook UVS had in de twee eerste wedstrijden slechts één punt en wilde ook eindelijk een keer winnen.

De sfeer op De Hoge Bomen was loos door de laatste coronamaatregel, waarbij sportwedstrijden gespeeld moesten worden zonder publiek en de omstandigheden zwaar en onaangenaam door de aanhoudende regenval.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn . Binnen 5 minuten was het al 0 – 1. Na 50 minuten was het 0 – 5. Stefan Bron (foto) schoot in de 88-ste minuut de hatelijke nul van het score bord. Hij passeerde zijn verdediger en stond ineens vrij voor een aanstormende keeper. Hij hield zijn hoofd koel een lobde de bal in het lege doel. 1 – 5.

Westlandia za1 – UVS

Rust: 0 – 4

Eind: 1 – 5

Jari Duijvestijn, Rick van Rijn, Timothy le Duc, Boy de Soomer, Marvin Vollebregt, Vince Olsthoorn, Remy de Bliek >< Roy Duijvestijn, Danny van Voskuilen, Yordi van Beek>< Jordi Floors, Stefan Bron, Juninho van Ree ><Hamza el Yddri