• Cesco Agterberg nieuwe trainer Westlandia Zondag 1

11 sep 2021
  • Wij zijn blij mee te kunnen delen dat met ingang van maandag 13 september Cesco Agterberg de nieuwe trainer van ons eerste elftal zondag zal zijn.

Cesco Agterberg is 46 jaar, maar heeft een indrukwekkende staat van dienst als trainer in het amateurvoetbal. Hij behaalde liefst zeven promoties – vijf kampioenschappen, twee keer via de nacompetitie – bij Sportclub Woerden, Alphense Boys, Sportlust’46, Excelsior Maassluis, Sportclub Feyenoord en ASWH, dat hij afleverde in de Tweede Divisie.

Wij wensen Cesco veel succes en plezier bij Westlandia om samen met de technische staf en de spelersgroep mooie resultaten te behalen. Patrick van Dullemen, die samen met Marko van der Knaap, de afgelopen weken op een perfecte manier de honours heeft waargenomen als hoofdtrainer wordt enorm bedankt voor de goede manier waarop dit is ingevuld.

Bestuur Westlandia