• Voor wie is de Club van 100?

Voetbalvereniging Westlandia is een unieke club. Als we voetballen, dan proberen we te winnen. Maar als vereniging, zijn we heel veel meer.

Voor honderden mensen, groot en klein, is Westlandia een club om bij elkaar te komen; om je kleinkind te zien voetballen, een drankje met oude bekenden te drinken, of om jonge kinderen met elkaar te leren samenspelen.

En natúúrlijk om lekker een potje te voetballen, ook al zit je niet in een selectieteam. Speciaal voor al die mensen wil de Club van 100 het verblijf bij Westlandia extra bijzonder maken.

• Met jouw jaarlijkse bijdrage van € 50,- ondersteunen we uiteenlopende initiatieven van onze vrijwilligers, vooral gericht op de jeugdafdelingen en niet-selectieteams, zoals: voetbalkampen, het meisjes-/dames-toernooi en een setje keepershandschoenen voor alle jeugdkeepers.

Doe je met ons mee?

Wordt lid van de club van 100!

• Uitgangspunten

Wij zijn er speciaal voor alle recreanten en andere uitgangspunten van de Club van 100

• Liefde voor het voetbal

Liefde voor het voetbal staat altijd bovenaan. De Club van 100 richt zich met name op vele recreanten binnen onze mooie vereniging

• Leden

Als Club-van-100-bestuur, proberen we het record van 278 leden te benaderen. We hopen dat onze leden enthousiast worden om óók weer nieuwe leden aan te melden

• Stimulans

We stimuleren iedereen met een Westlandiahart om ideeën voor activiteiten of faciliteiten bij ons aan te brengen.

• Programma

Gebruikelijke uitgaven:

• Keepershandschoenen
    • Bijdragen jeugdkampen
    • Meisjes-/damestoernooi
    • Bijdrage vrijwilligers

Enkele nieuwe voorstellen:

• Bijdrage jubileum Westlandiaan
    • Kleurplaatwedstrijd
    • Pakken vrijwillige trainers
    • Bijdrage brandveiligheid
  • Doelstellingen

We leveren een bijdrage aan de ‘Uitdagingen 2018-2023’ die Westlandia’s hoofdbestuur in 2018 geformuleerd heeft:

• Werven en inzetten van voldoende vrijwilligers
    • Invulling geven aan ledengroei
    • Versterken van betrokkenheid en homogeniteit binnen de club
  • Boeien en binden

We zoeken aansluiting bij het kernwaardenthema “BOEIEN EN BINDEN” van de club: het versterken van de (ver)binding van de leden, ouders, sponsors en andere sympathisanten met Westlandia: ‘Bij Westlandia is altijd wat te beleven’!

• Vier nieuwe en een vertrouwd gezicht

Sinds afgelopen zomer kent het bestuur van de Club van 100 enkele nieuwe bestuursleden. Van links naar rechts stellen we ons graag even aan je voor.

• Bart Steijn

penningmeester

Man met verste inworp van Westlandia. Zoon Figo speelt in JO10-5. Wil met de Cv100 nog meer het ‘wij-gevoel’ creëren

• Marco Geeratz

bestuurslid

Meest ervaren bestuurslid in de Cv100. Heeft afgelopen jaren als voorzitter al zijn sporen verdiend en gaat hier met hernieuwde energie mee door

• John Dame

voorzitter

Westlandiaan vanaf z’n 26e. Onmisbaar in Veteranen 1. Zoon Rick in JO19-2 en Thijs in JO15-1. Wil met Cv100 een brug slaan tussen selectievoetbal en breedteteams. Draagt vrijwilligers, de 'motor' van onze vereniging, een zeer warm hart toe en zet zich in om voor hen budget te creëren

• Johan Vis

bestuurslid marketing & communicatie

Westlandiaan vanaf z’n 7e. Zoon Stijn speelt in JO14-3. Wil met een grote Cv100 zorgen dat alle jeugdspelers zo goed mogelijk leren voetballen en daarmee merken dat het spelletje nòg leuker wordt.

• Sidney de Zwart

secretaris

Nog een onmisbare Westlandiaan in Veteranen 1 - niet alléén vanwege z’n functie bij Heineken NL. Zoon Pascal speelt in JO15-1. Zet respect voor vrijwilligers om in budget vergaren voor het algemeen belang van de club.