• Uitgangspunten

Wij zijn er speciaal voor alle recreanten en andere uitgangspunten van de Club van 100

• Liefde voor het voetbal

Liefde voor het voetbal staat altijd bovenaan. De Club van 100 richt zich met name op vele recreanten binnen onze mooie vereniging

• Leden

Als Club-van-100-bestuur, proberen we het record van 278 leden te benaderen. We hopen dat onze leden enthousiast worden om óók weer nieuwe leden aan te melden

• We stimuleren iedereen met een Westlandiahart om ideeën voor activiteiten of faciliteiten bij ons aan te brengen.

Stuur jouw idee in!

• Programma

Gebruikelijke uitgaven:

• Keepershandschoenen, bijdragen jeugdkampen, meisjes-/damestoernooi, bijdrage vrijwilligers

Enkele nieuwe voorstellen:

• Bijdrage jubileum Westlandiaan, nieuwe scheidsrechtertenues, pakken vrijwillige trainers, bijdrage brandveiligheid
  • Doelstellingen

We leveren een bijdrage aan de ‘Uitdagingen 2018-2023’ die Westlandia’s hoofdbestuur in 2018 geformuleerd heeft:

• Werven en inzetten van voldoende vrijwilligers
    • Invulling geven aan ledengroei
    • Versterken van betrokkenheid en homogeniteit binnen de club
  • Boeien en binden

We zoeken aansluiting bij het kernwaardenthema “BOEIEN EN BINDEN” van de club: het versterken van de (ver)binding van de leden, ouders, sponsors en andere sympathisanten met Westlandia: ‘Bij Westlandia is altijd wat te beleven’!

• Vier nieuwe en een vertrouwd gezicht

Sinds afgelopen zomer kent het bestuur van de Club van 100 enkele nieuwe bestuursleden. Van links naar rechts stellen we ons graag even aan je voor.

• Bart Steijn

penningmeester

Man met verste inworp van Westlandia. Zoon Figo speelt in JO10-5. Wil met de Cv100 nog meer het ‘wij-gevoel’ creëren

• Marco Geeratz

bestuurslid

Meest ervaren bestuurslid. Zoon Jay speelt in JO17-1. Heeft afgelopen jaren als voorzitter al zijn sporen verdiend en gaat hier met hernieuwde energie mee door.

• John Dame

voorzitter

Westlandiaan vanaf z’n 26e. Alleskunner in Veteranen 1. Zoons Rick en Thijs spelen in JO19-2 en JO15-1. Wil met Cv100-budget een brug slaan tussen selectie- en breedteteams. Vindt vrijwilligers, de 'motor' van onze vereniging.

• Johan Vis

bestuurslid marketing & communicatie

Westlandiaan vanaf z’n 7e. Zoon Stijn speelt in JO14-3. Wil met een grote Cv100 zorgen dat alle jeugdspelers het beste uit zichzelf en hun team halen en daardoor een geweldig leuke tijd hebben bij Westlandia.

• Sidney van der Zwart

secretaris

Nog een onmisbare spil in Veteranen 1 - niet alléén vanwege z’n functie bij Heineken NL. Zoon Pascal speelt in JO15-1. Heeft veel respect voor alle vrijwilligers en wil geld vergaren voor het algemeen belang van Westlandia.