• Contributies seizoen 2019-2020

  6 aug 2019
 • Het bestuur van Westlandia heeft voor het nieuwe voetbal seizoen de contributies vastgesteld.

  Ook dit seizoen zullen de contributies weer via ClubCollect worden aangeboden. Van ClubCollect ontvangt u een verzoek tot contributie-inning via e-mail, sms en/op per post. Via de link in de berichten die u ontvangt, kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt kiezen voor betaling ineens of voor gespreide betaling. Gespreide betalingen vinden altijd plaats via automatische incasso. Bij betaling ineens heeft u de keuze tussen betaling via automatische incasso of iDEAL. 

  Omdat ClubCollect u betaalverzoeken stuurt namens de vereniging, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals uw adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester en de ledenadministratie en zullen niet verder verspreid worden of gebruikt voor commerciële doeleinden. De verwerking van de persoonsgegevens vindt plaats geheel in lijn met de vereisten volgend uit de AVG. Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar www.clubcollect.com/nl/members

  Mocht u problemen hebben met het gebruik van ClubCollect of heeft u hulp er bij nodig dan volgen nog een aantal momenten dat u ter plekke op de vereniging uw contributie kan voldoen. Deze datums communiceren wij op een later moment. Wij staan u dan graag te hulp.

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur

  Reinier Persoon, penningmeester

  Bekijk hier de contributies seizoen 2019-2020