• Cursus voor jeugdtrainers op Westlandia

18 jan 2023
  • Ben je jeugdtrainer of leider bij Westlandia en wil je je verder ontwikkelen? Of zou je het leuk vinden te starten als jeugdtrainer?
    Dan is deze cursus perfect voor jou!

Binnenkort verzorgt Westlandia namelijk weer de trainerscursus Jeugdvoetbaltrainer.
    Met deze opleiding, bedoeld voor beginnende trainers, staat het geven van trainingen, coachen van wedstrijden en omgang met jeugdspelers centraal.

De cursus wordt gegeven Stefan Alberts, onze vorige hoofd jeugdopleiding en bestaat uit 3 bijeenkomsten. Naast een praktisch gedeelte bij Westlandia op het veld waarin je leert een training te geven zal de cursus ook een theoretisch deel bevatten.

De cursusdagen vinden plaats bij Westlandia en zijn op de volgende data:
    - vrijdagavond 3 februari (training)
    - zondagochtend 19 februari (wedstrijd)
    - vrijdagavond 10 maart (training)

Wij willen vanuit Westlandia graag trainers en leiders faciliteren in het geven van kwalitatief leuke en goede trainingen. Derhalve zijn er voor de cursist geen kosten aan verbonden.

Geïnteresseerd en wil jij deelnemen aan deze leerzame cursus? Geef je dan snel op via coord-objeugd@rkvv-westlandia.nl of via de app naar 06 51 61 34 84.

Let op! Er is ruimte voor max 12 deelnemers dus vol=vol.