• De 3 zaterdagteams spelen 5 november een uitwedstrijd

  3 nov 2022
 • Westlandia za. 1 gaat voor het eerst naar Nootdorp voor een wedstrijd tegen RKDEO. Om half 3 zal worden afgetrapt voor speelronde 6. Arbiter die middag is de heer Obradovic

  De Nootdorpers staan in 2E op de 6e plaats met 10 punten en zijn op eigen veld nog ongeslagen. Alleen tegen HMSH hebben we allebei al een keer gespeeld. RKDEO won met 2-0 in Den Haag. Westlandia haalde thuis uit met 8-1. De scherpschutters uit die wedstrijd konden afgelopen zaterdag de keeper van Full Speed niet in de problemen brengen. Het was voor de groen-witten een duel om snel te vergeten. Alhoewel de technische staf zal met de opgedane ervaringen wel aan de slag (moeten) gaan. Het zal immers niet voor het laatst zijn dat we tegen een team zullen spelen dat de ruimtes op eigen helft klein zal houden.

  RKDEO is wel al 2x te gast geweest op De Hoge Bomen. In 2018 speelden we een oefenwedstrijd (2-2). Vorig jaar werd het mede door een goal van Lars v.d. Berg 1-1

  Rond de klok van half 5 zullen we weten of Westlandia de trots van Nootdorp achter zich heeft gehouden op de ranglijst in 2E.

  Westlandia za. 2 haalde afgelopen zaterdag uit tegen DSO. Het werd een mooie 7-1 overwinning en staat met 10 punten op de 5e plaats, Komende speelronde spelen de mannen van Hans v.d. Kruk en Wim Lentz vanaf 12:00 uur bij nr. 6 SC Monster.

  Zaterdag kwam afgelopen weekend van een koude kermis thuis. Het ervaren MVV'27 ging met een 6-0 overwinning huiswaarts. Komende ronde gaan de mannen van trainer Jeroen van Kester het opnemen bij nr. 7 BMT.  Net als ons 3e hebben zijn pas 1x gewonnen.  Aftrap is ook om 12:00 uur.

   

  Fr@