• De duurzaamheidsmiddag van Westlandia!💪🏼

25 apr 2024
  • Duurzaamheid is erg belangrijk voor de toekomst van Westlandia. Op vrijdagmiddag 19 april heeft de Businessclub van Westlandia samen met hoofdsponsor Rabobank, wethouder Anko Goudswaard, ondernemer Edward Koornneef, Bas Voerman van BICT groep, en assistent trainer van Feyenoord John de Wolf een boeiende middag georganiseerd volledig in het teken van duurzaamheid.

Tijdens deze leervolle middag hebben ze het gehad over:

• De toekomst van Westlandia en de rol van duurzaamheid in de plannen om te vernieuwen
    • De aankondiging van een duurzame samenwerking tussen Westlandia, Jumbo Koornneef en BICT groep als jeugdsponsoren
    • De samenwerking van Westlandia met Jumbo Koornneef voor een gezondere kantine.
    • Duurzaamheid binnen Feyenoord met John de Wolf

De middag werd gepresenteerd door Rob Veenman en werd afgesloten met een borrel en de gelegenheid om verder te praten over duurzaamheid.

Het was een erg leerzame middag en we willen iedereen bedanken die aanwezig was!

Alle foto's zijn te zien via de volgende link: