• DE PENALTYCUP KOMT NAAR RKVV WESTLANDIA

  7 sep 2022
 • Op zondag 18 september vindt er op onze velden een geweldig evenement plaats in samenwerking met WOS radio en Gaaf Events. Vanaf 12 uur kan je deelnemen met een team van 5 vrienden, familie, buren of leden van je eigen team aan de Penaltycup 2022. De winnaars van deze sportieve dag kronen zich tot Nederlands kampioen en krijgen kaarten voor het Huis van Oranje in de Arena tijdens het WK. 

   

  Verder maak je individueel ook kans tijdens de zogenaamde middenstip-competitie op het winnen van een heuse limousine van Limo Service Westland, abonnementen bij Carwash Westland en last but not least scoor je op 18 september ook geld bij elkaar voor je favoriete goede doel.

   

  Er is ook een technologische smartgoal geinstalleerd van Mingle.Sports op de terreinen. Daar krijg je dankzij speciaal ontwikkelde AI (artificial intelligence) te horen hoe perfect of wellicht niet perfect jouw penalty is. Zo wordt o.a. de snelheid van de bal gemeten, maar ook bepaald of de hoek die je uitgekozen hebt, wel goed genoeg is. Alles wordt gefilmd met een speciale app om daarna te kunnen delen met je vrienden.

   

  EN er is natuurlijk ook een derde helft met het We Are The Champions Bal, waarbij alle top liedjes van Queen live zullen worden gebracht op het podium door Popkoor Prestige en DJ Bombastic het feest verder naar grotere hoogten zal tillen.

   

  Kom ook en doe mee. Meer informatie via www.penaltycup.nl.

   

  Inschrijving voor Westlandia teams is vanaf 15 jaar en ouder.  De inschrijving is 50,- euro per team van 5 spelers. Westlandia teams worden door de vereniging gesponsord voor 25 euro, dus je betaald zelf als team 25,- euro.

   

  Inschrijven doe je via westlandia-penaltycup

   

  PROGRAMMA

   

  12:00 start Penaltycup met de smartgoal, de middenstipcompetitie, de penaltyclinic voor kids en natuurlijk het 5 tegen 5 team-toernooi

  14:00 wedstrijd RKVV Westlandia

  16:00 finale Penaltcup

  17:00 We are the Champions Bal met DJ Bombastic en Popkoor Prestige

   

   

  Met vriendelijke groet,

  De penaltycup organsiatie