• De start van een nieuw seizoen voor de Zondag selectie. Update

26 jul 2020
  • Vandaag start de zondagselectie officieel aan het nieuwe seizoen! Komende weken staan er een hoop trainingen en wedstrijden op het programma om het team goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
    Vanavond om 20:00 is de eerste training voor de zondag selectie, de mannen van Marcel Koning hebben zin om weer aan de slag te gaan. Het sportpark is vanavond ook open voor bezoekers, dus mocht je bij de eerste training willen zijn ben je natuurlijk van harte welkom!

De planning ziet er de komende weken in het kort als volgt uit:
    - Komende 2 weken training (Ma, Di & Do)
    - Zaterdag 1 augustus, Trainingsdag met grote onderlinge partijvorm.
    - Dinsdag 4 augustus, Westlandia Zon. 1 - Scheveningen, de eerste wedstrijd in maanden tegen tweede-divisionist Scheveningen.
    - Dinsdag 4 augustus, Westlandia JO21 - HMSH
    - Zaterdag 8 augustus, HPSV - Westlandia JO21
    - Zaterdag 8 augustus, Westlandia Zon.1 - Excelsior Maassluis. Al jaren een vaste tegenstander in de voorbereiding.
    - Dinsdag 11 augustus, ASWH - Westlandia Zon. 1.
    - Zaterdag 15 augustus, Rijnsburgse Boys - Westlandia Zon. 1, op bezoek bij Jeroen Spruijt in Rijnsburg!
    - Zaterdag 15 augustus, TAC '90 - Westlandia JO21.
    - Zaterdag 22 augustus, Westlandia JO21 - Quick JO23.
    - Zondag 23 augustus, Westlandia Zon. 1 - Zwaluwen.
    - Zaterdag 29 of zondag 30 augustus, 1e ronde TOTO KNVB Beker.
    - Eerste weekend september, start competitie voor beide teams (Onder voorbehoud)

Jullie zijn op alle dagen van harte welkom om beide teams aan te moedigen, het gehele schema kan je bekijken via deze link.
    Wij kijken uit naar een mooi seizoen!