• DEM: een mooie tegenstander voor Westlandia, maar wel zonder publiek

1 okt 2020
  • Zondag 4 oktober 2020 speelt Westlandia weer thuis. Het duel tegen RKVV DEM op sportpark De Hoge Bomen start om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer Te Hennepe.

Zoals bekend wordt er geen publiek toegelaten bij deze wedstrijd en zal het vlaggenschip zonder de steun van de groen-witte aanhang op jacht moeten naar de 3 punten. Achter de schermen is men druk bezig om de wedstrijd wel live te streamen.

Hoe staan wij er voor?
    Hoofdtrainer Marcel Koning moest de wedstrijd in en tegen Gemert aan zich voor bij laten gaan. Net als Mark v.d. Zalm had hij last van wat "klachten".
    Assistent Mark Schuur (foto) en trainer van O21 Arie v.d. Padt hebben de honneurs prima waargenomen en 3 lekkere punten (1-2) meegebracht uit Oost-Brabant. Knappe prestatie want Gemert had sinds augustus 2019 op eigen veld niet meer verloren.
    Opvallend feitje: 4 van de 7 wissels in Gemert waren spelers van Westlandia O21.
    Van hen maakten Dinand Kuhn en Nick Ruijgrok ook nog wedstrijdminuten op Sportpark Molenbroek.

Ontwikkelingen bij DEM
    DEM speelt komende week voor de KNVB beker tegen Kozakken Boys. Men bereikte de 2e voorronde door in de verlenging met 2-0 te winnen bij VVOG
    In seizoen 2019-2020 debuteerde DEM in de 3e divisie met een 11e plaats (27 punten uit 22 wedstrijden)
    De openingswedstrijd van dit seizoen in de 3e divisie werd een 4-0 zeperd bij Quick. Op eigen veld herstelde de club zich tegen Groene Ster (3-1). Daarna volgde een 1-1 puntendeling bij promovendus Unitas. Afgelopen speelronde was UNA op bezoek in Beverwijk. Een rode kaart vlak voor de rust betekende de omslag in de wedstrijd. UNA liep na 1-1 na de thee uit naar 6-1.

De historie van Westlandia - RKVV DEM
    Vorig seizoen kwam DEM voor het eerst uit in de 3e divisie. Op 3 november 2019 pakte de club uit Beverwijk, na 5 nederlagen op rij in de competitie, op de Hoge Bomen verrassend de 3 punten. De 0-2 na 20 minuten was uiteindelijk ook de eindstand.

------------

Westlandia O21
    Zaterdagmiddag 3 oktober om 12:30 uur trappen onze beloftes af tegen Hercules.
    De club uit Utrecht verloor alleen de openingswedstrijd in divisie 4A met 3-0 bij de beloftes van FC Eindhoven. Afgelopen zaterdag was er een 1-1 tegen FC Dordrecht, waardoor 10e staat met 5 punten.
    Westlandia is door de 3-2 overwinning (Dinand Kuhn 2x en Dean van Zandbergen) bij HFC opgeklommen naar plek 8 met 6 punten.

Fr@

What do you want to do ?
    New mail