• DEM.... het moet gebeuren in Beverwijk

12 mei 2022
  • Zondag 15 mei vanaf 14:00 uur speelt Westlandia tegen DEM. Het cruciale duel voor ons in Beverwijk staat onder leiding van de heer Van Leeuwen.

13 februari 2022 werd de competitie in de 3e divisie, na een 90 dagen durende lockdown, weer hervat.
    Nr. 17 Westlandia (10 punten) en 18 DEM (9 punten) streden tegen elkaar op de Hoge Bomen. De verwachtingen waren hoog gespannen, maar we kwamen van een koude kermis thuis. Na een redelijke 1e helft, gingen we met 2-0 de bietenbrug op en waren we aan het eind van de middag hekkensluiter in de 3e divisie.
    Tegenstander DEM tankte extra vertrouwen en pakte daarna nog eens 23 punten en staat op een redelijk veilige 14e plaats met 35 punten. Opvallend is dat ze op eigen veld gewonnen hebben van 4 teams uit de top 5. Van de 7 gespeelde thuiswedstrijden tegen de clubs uit het rechterrijtje werden echter maar 2 punten behaald in Beverwijk.

Westlandia had het een stuk lastiger en verzamelde na het onderlinge treffen in februari 18 punten, waarvan gelukkig nog 9 in de laatste 3 wedstrijden. Na Dongen en Unitas, werd er zondag dik verdiend gewonnen van Hoogland. De manier waarop zal de selectie en groen-witte aanhang vertrouwen geven.
    Afgelopen zondag was het overigens de laatste keer dat Bob v.d. Hoek bij Westlandia onder de lat heeft gestaan.  Hij is na 20 duels vertrokken om zijn droom om te keepen in het buitenland (USA) waar te maken. Dat betekent dat Joey Boom en/of Thomas v.d. Goes de komende weken aan de bak moeten.

Rond de klok van 4 uur zullen we weten of de zon nog gloort aan de horizon of dat er donkere wolken hangen boven een langer verblijf in de 3e divisie
    ----

De beloftes gaan een dagje uit en wel naar Maastricht...... Om 13:00 uur moet er in de Geusselt worden afgetrapt tegen nr. 2  in de 4e divisie MVV. O21. Voor trainers Ivan Divkovic en Patrick van Dullemen zal het weer puzzelen worden om een representatief team op de been te brengen. Diverse sterkhouders spelen immers al in het vlaggenschip en moeten zondag naar Beverwijk.