• Echte Westlandia feestavond in de Oude kerk - vrijdag 30 september

  22 aug 2022
 • Eindelijk mogen we als sponsorcommissie weer onze welbekende feestavond organiseren! Het gaat om de  “gala-avond” in de Oude Kerk in Naaldwijk. Deze feestavond staat gepland op vrijdag 30 september 2022. Wat misschien onterecht wordt gedacht, is dat deze avond alleen toegankelijk is voor leden van de Businessclub of leden met een eigen bedrijf. Dat klopt niet, iedereen kan een plekje in de Oude Kerk reserveren. Je krijgt daarvoor een compleet verzorgde avond uit, inclusief 4-gangendiner, bijpassende wijnen en drankjes verzorgd door het team van “Bij 5”. Daarnaast is er natuurlijk volop entertainment en gezelligheid, samen met veel andere Westlandianen. Door het reserveren van een tafel of een paar stoelen help je de vereniging! 

  Feestavond
  De uitstraling van de sfeervolle Oude Kerk is gala-achtig met mooi wit gedekte tafels, maar wij willen benadrukken dat galakleding zeker niet verplicht is en feestelijke kleding voldoende is om er met elkaar een gezellige feestavond van te maken. Dit keer is als special guest John West uitgenodigd! Hij is bekend van nummers als "Lekkerding" en "Jouw blik". 

  Programma
  De ontvangst is vanaf 18.00 uur. Tegen 19 uur gaan we voor een viergangen diner met bijpassende wijnen aan tafel. Rond 21.30 uur zal het feestje losbarsten en tegen 00.30 uur eindigen.

  Aanmelden en meer informatie
  Wij hebben tafels van 8 personen beschikbaar. Je kunt een tafel reserveren, maar natuurlijk kun je ook je tafel delen met enkele andere personen of alleen een aantal stoelen reserveren. De kosten per stoel bedragen € 125,--. Uiteraard kan er ook zakelijk gefactureerd worden. Voor het reserveren van een tafel of stoelen of meer informatie kun je een mail sturen naar businessclub@rkvv-westlandia.nl , dan nemen wij contact met je op. Je kunt ook een lid van het bestuur van de businessclub/sponsorcommissie benaderen; bijvoorbeeld Arthur van der Goes, Ted Vollebregt, Arthur Zuijderwijk, Marco Toussaint of Bernard van der Valk.