• Een bijzondere dag voor Westlandia!

  9 nov 2023
 • Zaterdag 4 november 2023 gaat de boeken in als een bijzondere dag voor de vereniging. Deze bijzondere dag begon om 17:00 uur met een bijeenkomst waarbij de hoofd- en subsponsoren. van Westlandia centraal stonden. Van der Valk Systemen, Rabobank, CleanFreshYou en Lievaart Expeditie hebben allen de samenwerking met Westlandia verlengd. Dat is voor Westlandia een mooi fundament onder de vereniging. De betrokkenheid Van der Valk Systemen wordt in het bijzonder gevierd omdat ze al 33 jaar hoofdsponsor zijn van Westlandia en bijgetekend hebben tot 2030.
  Onze partners zijn van onschatbare waarde voor de club en dragen bij aan bijzondere projecten. 

  Één van die projecten is de nieuwe ledboarding aan de lange zijde voor de tribune van veld 1. De nieuwe ledboarding maakt Westlandia de eerste vereniging in de regio met deze opvallende reclameborden. Een bijzondere mijlpaal voor de club. De ledboarding geeft de mogelijkheid voor interactieve en dynamische reclame tijdens wedstrijden. Heb jij interesse in een dynamische reclame op de boarding van Westlandia? Neem dan contact op met businessclub@rkvv-westlandia.nl.
  Naast de opening van de ledboarding en het bijtekenen van de sponsoren zijn ook de vrijwilligers in het zonnetje gezet die een grote bijdrage hebben geleverd om de ledboarding te installeren. Koos Groenewegen. Mart Vijverberg, Ruud van Uden, Ben Burger, Geert van der Meijs, Piet van Dijk, John Fransen, Kees Heskes, Eef ter Laak en Ronald Visser, mochten de ledboarding samen met wethouder Anko Goudswaard in gebruik nemen. Verder kregen de toppers ook een mooi boeket bloemen voor hun inzet.

  Wij willen alle vrijwilligers, supporters en overige Westlandianen bedanken voor een bijzondere zaterdag.