• Een nieuwe Derde Helft bij Westlandia.

11 okt 2021
  • Op 14 oktober organiseert de Derde Helft Commissie van Westlandia een nieuwe activiteit voor vijf-en- vijftig plussers. Waar we er bij de eerste activiteit met veel deelnemers er op uit trokken met de fiets, ‘spelen’ we deze keer een thuiswedstrijd.

Bij deze tweede aflevering haken we in op de aanstaande grote bekerwedstrijd tussen Westlandia en Excelsior Maassluis op 26 oktober. Om alvast warm te lopen voor dit regionale prestigeduel hebben we de ‘Walking Footballers’ van de tricolores uit Maassluis uitgenodigd voor een gezamenlijke training en een onderling partijtje voetballen onder het motto het gras bij de buren is altijd groener.

Bovendien kunnen sportliefhebbers, die niet zoveel ophebben met voetbal in de Balleringhal deelnemen aan een circuit met twee bewegingsvormen :

• Badminton;
    • Handbal.

Na alle sportieve inspanningen krijgen de deelnemers een lunch aangeboden.

Vervolgens spelen we met de deelnemers een pubquiz met onder andere mooie vragen over de tijd van Imca Marina, Oeki Hoekema en de kroontjespen. Dat gebeurt in teams van 3 of 4 personen.

Het tijdschema is als volgt:

10.00 uur: Aankomst op Sportpark De Hoge Bomen, beginnen met koffie.

10.15 uur: Omkleden en klaarmaken voor de sportactiviteiten.

12.00 uur: Lopend buffet met vervolgens een gezamenlijke lunch en een pubquiz .

+/- 13.30 uur: Afsluiting.

De organisatie hoopt dat veel mensen zich aangetrokken voelen om ter wille van hun eigen gezondheid mee te doen aan de tweede Derde Helft bij RKVV Westlandia. Wij vragen om e.e.a. mogelijk te maken een persoonlijke bijdrage van 2,50 euro p.p.

Wilt u meedoen dan verzoeken wij u zich aan te melden via reserveringen@rkvv-westlandia.nl

Geef daarbij aan, aan welke bewegingsvorm u wilt meedoen. Gewoon eens komen kijken is natuurlijk ook prima om daarna mee te doen met de lunch en pubquiz.