• Flamingo Personeelsdiensten X Westlandia - 'Persoonlijke aandacht voor werknemers en opdrachtgevers'

  28 apr 2021
 • Flamingo Personeelsdiensten levert al meer dan 15 jaar dagelijks medewerkers aan agrarische bedrijven in heel Zuid-Holland. In de loop der jaren is Flamingo uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is, door het grote aantal medewerkers is Flamingo heel flexibel in het op korte termijn leveren van medewerkers, of dat er nu 2 of 50 zijn!
   
  Flamingo Personeelsdiensten is in 2005 opgericht, nadat eigenaar Ali Bagci zelf jarenlang ervaring had opgebouwd in de tuinbouw- en groenteteelt sector. Flamingo Personeelsdiensten levert ook voornamelijk medewerkers in deze sector, denk hierbij aan een groot aantal werkzaamheden, zoals onder andere: Stekken, knippen, poten, stokken, afwerken, bossen of inpakken. Persoonlijk contact met zowel opdrachtgevers als werknemers heeft vanaf dag 1 hoog in het vaandel gestaan bij Flamingo. 
   
  Flamingo Personeelsdiensten gelooft dat goede en duidelijke communicatie de basis zijn voor een succesvolle samenwerking. Daarom zorgt Flamingo ook voor een minimale taalbarrière door eigen managers in te zetten bij de opdrachtgever. Die houden een oogje in het zeil en zorgen dat iedereen over de juiste informatie beschikt.
   
  Bij een groot aantal Westlandse bedrijven levert Flamingo dagelijks het personeel, veel van die bedrijven waren al aan Westlandia verbonden, het is mooi dat ook Flamingo Personeelsdiensten zich nu aan Westlandia verbonden heeft! 

  Kijk voor meer informatie op: http://www.flamingobv.nl en bekijk via onderstaand scherm de video waarin Ali zichzelf voorstelt.