• FlowerForce X Westlandia - 'Warme band met kwekers door middel van sponsoring'

10 feb 2021
  • FlowerForce is een Westlandse exporteur in bloemen & planten. Jaarlijks exporteert FlowerForce 75 miljoen bloemen en planten naar klanten verspreid over de hele wereld. De bedrijfsvoering van FlowerForce is nagenoeg helemaal gedigitaliseerd en ze beschikken over een moderne webshop én gemotiveerde & gekwalificeerde medewerkers, zo heeft FlowerForce alles in huis om sterk de toekomst in te gaan.
    Kjell Duijvenstijn is al een Westlandiaan vanaf zijn 6e en heeft de hele jeugdopleiding tot en met de A-selectie doorlopen, vanwege blessureleed moest Kjell stoppen met voetballen, maar nu draagt Kjell met zijn bedrijf toch bij aan de hele vereniging!

De Businessclub van Westlandia is blij om zo'n mooi bedrijf te verwelkomen als nieuw lid!
    Kijk voor meer informatie over FlowerForce op de website.

In onderstaande video stelt Kjell zichzelf en FlowerForce aan jullie voor: