• Geef je op voor: "VOETBALLEN IN HET ZONNETJE". Dit kan nog tot woensdag 16-6 12.00 uur

14 jun 2021
  • Ter nagedachtenis aan Gerard de Vreede:  een groot vrijwilliger van Westlandia, wiens hart bij de overige senioren lag gaan we ondanks de nog geldende coronamaatregelen weer een “voetballen in het zonnetje" 7x 7 toernooi organiseren. Door de damestak van Westlandia werd Gerard ‘het Zonnetje’ genoemd. Een naam die elk Westlandia-lid doet glimlachen.

Gerard heeft veel betekend voor Westlandia, met name voor de senioren. Hij heeft een mooi bedrag nagelaten voor juist deze seniorenteams. Een prachtig gebaar! Het bestuur van Westlandia heeft daarom ter nagedachtenis aan Gerard besloten om een jaarlijks terugkerend toernooi te organiseren onder de noemer ‘voetballen in het zonnetje’. Op deze manier willen we vrijwilligers als Gerard op een mooie manier herdenken.

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 19 juni en start om 13.00u. We gaan er een gezellige en sportieve voetbal-middag van maken. Het toernooi is specifiek bedoeld voor Westlandianen van 18 jaar en ouder. Dit toernooi is toegankelijk voor dames-, heren- en mix teams.

Toegang op het sportpark en tot het toernooi is alleen voor spelers en daarnaast zullen zoals vanzelfsprekend de geldende coronamaatregelen van toepassing zijn.

Tevens willen we deze middag in het kader stellen van de "Westland Break Out" dag waarbij Team Westland zoveel mogelijk mensen aan het sporten wil krijgen om mee te helpen in hun strijd tegen kanker. Hiertoe vragen we ieder team 10,- euro inschrijfgeld te betalen welk bedrag geheel ten goede komt aan Team Westland en hun strijd tegen kanker.

Zijn jullie erbij? Inschrijven voor ‘voetballen in het zonnetje’ kan door een mail te sturen naar reserveringen@rkvv-westlandia.nl. Dit kan nog tot uiterlijk woensdag 16-6-2021 12.00 uur

Geef in deze mail je teamnaam op, of het een heren/dames of mixteam is, en geef ook de naam van de contactpersoon met tel.nr en emailadres op.

De toernooicommissie