• Geslaagde Jeugdsportdag!

  3 jul 2022
 • Op zaterdagochtend 25 juni hebben er op sportpark de Hogebomen diverse uitdagende sport en spelactiviteiten voor de gehele jeugdafdeling plaatsgevonden. De totale jeugdafdeling zowel jongens en meisjes waren uitgenodigd en was in 3 grote groepen verdeeld (onder 7 t/m 10, onder 11 t/m 14 en onder 15 t/m 18).

  Deze groepen konden deze dag onder begeleiding van deskundige instructeurs een bootcamp clinicvan Defence Academy uit Naaldwijk en Panna knockout van Mondriaan studenten volgen. Daarbij zijn er specialisten benaderd voor een Freestyle voetbal en Freestyle basketbal. 

  Bij de Freestyle voetbal viel vooral de vrouwelijke instructeur Rania op. Het 1e jongetje die zei dat meisjes niet kunnen voetballen, werd direct vakkundig twee keer door zijn benen gespeeld! Alle groepen hebben weer een aardig set nieuwe moves geleerd.

  De Freestyle basketballer Galdino Haimé van showcase basketbal viel bij de meeste jeugd echt in de smaak. De Touzani van de basketbal vliegt werkelijk de hele wereld over en stond vandaag gewoon in de Balleringhal in Naaldwijk. Daar liet hij oa. 3 basketballen op elkaar op een vinger draaien en dribbelde hij met z’n knieën door de zaal. Iedereen stond met open mond te kijken.

  Tot slot heeft ook de oudere jeugd als extra uitdagende activiteit Achery Attack gespeeld.

  In totaal hebben rond de 350 kinderen, tieners en jongeren aan deze jeugdactiviteiten deelgenomen. Als afsluiting hebben alle deelnemers, limonade, een ijsje, een certificaat en een 100 jaar bestaan Westlandia bidon gekregen.

  De activiteiten zijn gesponsord door Bakkerij Paul Schalke en de club van 100, waarvoor dank.

  De organisatie lag in handen van Don Olsthoorn, Jeroen Vijverberg, Paul Borsboom, Wesley Willemsen, Joost van Schie, Wilfred Fransen en Pjotr Behrtel

  Wij willen ze via deze weg dan ook bedanken voor hun inzet.