• Grand opening van het seizoen 2019-2020

  11 sep 2019
 • Op zondag 8 september werd de gelegenheid aangegrepen om rond de 3de competitiewedstrijd, Westlandia – UNA een mooi feest te bouwen. Oud-spelers werden uitgenodigd. Mannen als Ton Ballering, Dook v.d. Ende, Kees van Dam en Ton van Veldhooven en nog vele anderen gaven gehoor aan een uitnodiging. 

  Westlandia-jeugd was op het feest om een voorwedstrijd te spelen op het hoofdveld. Westlandia JO14 trad aan tegen Quick JO14. Deze spelers en speelsters mochten ruiken aan het grote werk op het hoofdveld. 

  De KNVB was ook op het feestje. Ambassadeur Kees Wenneker verraste onze vereniging met een cheque van €500,-.

  Er was een bijeenkomst van en voor de Businessclub, waar de nieuwe trainer van Westlandia zo1, Marcel Koning het woord voerde over de ambities van het vlaggenschip.

  Om 13.30 uur stond een opening geprogrammeerd. Het nieuwe Multimedia Center werd stipt op de aangegeven tijd geopend. Geo van der Wilk sprak alle genodigden bij het compleet opnieuw opgebouwde en ingerichte Multimedia Center toe. Hij memoreerde dat wij van Westlandia bij elk project ‘voor een tien gaan’. Dat was nu ook weer gebeurd.

  Er was een vrolijk afzettingslint gespannen tussen het imposante groene bouwwerk van twee verdiepingen en de afrastering om het hoofdveld. Dat lint vroeg om een schaar. Twee personen werden daarvoor naar voren geroepen. Ton Ballering, o.a. oud-voetballer en oud- en ere voorzitter en Eef ter Laak hoofd operaties bij dit project kregen een schaar in handen gedrukt om het lint door te knippen. Zij deden dit professioneel. Vervolgens kregen alle genodigden de gelegenheid om binnen een kijkje te nemen. Beneden zag iedereen de stadionspeaker Chris Koehler en de jongens van Westlandia TV in actie en op de tweede verdieping stonden de camera’s van Westlandia TV, van Omroep West en van Omroep Veldhoven opgesteld.

  Het MMC ging om 14.00 uur direct in vol bedrijf bij het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Barry Huizinga om de wedstrijd Westlandia zo1 – UNA op gang te blazen. Over die wedstrijd is alles al op allerlei manieren vanuit het MMC wereldkundig gemaakt.

  Na afloop van de wedstrijd werden de spelers en de volledige staf van Westlandia zo1 aan alle belangstellenden door George Droog op de hem geheel eigen wijze voorgesteld.

  Hoofdsponsors MMC

  Rabobank;                                         Gerard vd Hoeven, Henk Janssen, Jolanda Olsthoorn

  Biersteker;                                         Giel Biersteker,

  Kubo;                                                Ron Arensman, Eef ter Laak

  Meer Deur;                                         Gilbert en Willem vd Meer

  Subsponsors MMC

  PJH Hoogwerkers;                              Peter Verbeek, John Elswijk

  Tanco Reclame;                                 Cees de Rijke

  Rozenburg kassenbouw;                     Siem Rozenburg

  Agrolux;                                            Nico van der Houwen en of Fred Bosch

  Dick Daenen                                     

  Club van 100                                     John Dame

  Wie we natuurlijk niet mogen vergeten zijn onze vrijwilligers:

  Mart Vijverberg, Cees de Rijke, Geert van der Meijs, Peet Vijverberg, Wim Gieselbach,

  Koos Groenewegen, Ben Burger, Kees Post, Stefan Kester en natuurlijk onze grote

  aanjager, coördinator, projectleider Eef ter Laak.

   

   

  JvdM