• Hofland & van Geest, nieuwe partner op medisch/fysiek vlak

  6 jun 2022
 • Met ingang van komend seizoen zal de medische en fysieke begeleiding binnen Westlandia onder leiding staan van Hofland - van Geest (https://www.hoflandvangeest.nl). Hofland – van Geest met praktijken in Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen is geen onbekende voor Westlandia en is zeer ervaren met begeleiding van sporters onder andere door hun intensieve samenwerking met Quintus handbal.

  Afgelopen donderdag was Ben van der Valk (foto) aanwezig om met voorzitter Ton van Marrewijk de overeenkomst te ondertekenen.

  In het afgelopen seizoen kenden wij, net als vele andere clubs in Corona-tijd, flink wat blessureleed. Na evaluatie binnen de TC hebben we gekeken wat we hiervan konden leren en op basis hiervan samen met Hofland – Van Geest een verbeterplan opgezet. Ben van der Valk, Nick Nederpelt en Arthur Hofland zullen de medische begeleiding verzorgen van de verschillende selectieteams. Samen met de verschillende verzorgers van de selectieteams zullen zij ervoor zorgen dat onze selectiespelers in het nieuwe seizoen topfit zijn. 

  We zoeken ook nog naar versterking in de vorm van verzorgers/hersteltrainers, zie bijgaand https://www.hoflandvangeest.nl/50-algemeen/464-verzorger-hersteltrainer-gezocht

  We danken Adfysio – Maurice van Veldhooven voor de samenwerking in de afgelopen seizoenen en wensen hen veel succes!