• In Memoriam Joop van Mil

  21 sep 2019
 •                                       IN MEMORIAM JOOP VAN MIL

  24-11-1958                                                                                     18-09-2019

  Intens verdrietig vernamen wij het overlijden van Joop op woensdag 18 september op 60 jarige leeftijd, het was stil in de altijd zo drukke pauzekamer van RKVV Westlandia, toen het bericht kwam bij monde van huisvriend Hen v. d. Laar.

  Zijn vrouw, de kinderen en de kleinkinderen hebben met dit overlijden een schier ondraagbaar verlies te verwerken.

  Wij, bij RKVV Westlandia verliezen in hem een joviale man die onze vereniging een warm hart toedroeg. Dit moge blijken uit het feit dat Joop al in de jaren zeventig met een team van LVSJ bij Westlandia kwam voetballen. 

  Groot was ook altijd de inbreng van Joop of het nu was bij de wedstrijden van Westlandia 1 waarvan hij een stevige supporter was of als het erop aankwam dat er dingen geregeld dienden te worden. Joop was met zijn bedrijf De Tuinderij lid van de business club van Westlandia, waardoor het mogelijk was om in het voetbal wat kwalitatieve progressie te maken. Op het netvlies liggen nog de afsluitingen van het voetbaljaar bij Joop in de tuinderij, waarbij per Solex werd getoerd en waarvoor Joop voor twee oud-voorzitters diploma’s vervaardigde en uitreikte. Janus en Ton waren daarover zeer te spreken. Ook werd er met de Solex acte de presence gegeven tijdens de wielerronde van Naaldwijk. Tijdens en na de realisatie van de nieuwe bestuurskamer heeft Joop jarenlang, om niet, fraaie planten geschonken, waardoor Westlandia weer iets meer met de borst vooruit kon lopen, nou ja een klein beetje dan.

  Wij zullen Joop herinneren als een Lierenaar-Westlandiaan met het hart op de juiste plek. Wij vertrouwen erop met zijn opvolgers evenveel te bereiken als met Joop het geval was, nee wij weten zeker dat het zo is.

  Moge Joop rusten in vrede

  Namens het bestuur

  Ton Ballering