• In memoriam Piet Touw

28 dec 2020
  • 4-10-1924                                                                                       23-12-2020

Maandag 28 december ontvingen wij het droevige bericht dat Piet Touw donderdag 23 december op 96-jarige leeftijd is overleden.

Piet, een trouw Westlandiaan, is niet meer onder ons, helaas.

Piet was voor Westlandia een fijne supporter. Door weer en wind bewoog hij zich per fiets naar het voetbalveld om Westlandia 1 te zien spelen. Dit heeft hij tot eind 2018, ja u leest inderdaad tot zijn 95e, vol gehouden. Ook vele uitwedstrijden bezocht hij. Ook vertoefde hij veel langs de lijn bij de jeugdwedstrijden op zaterdag.

Piet is ook wedstrijdsecretaris geweest van de senioren in zestiger jaren, de tijd dat Westlandia nog over 27 elftallen beschikte. Piet was een Westlandiaan pur sang, vanaf de oprichting van de “Club van 100” is hij lid geweest want, vond hij, met deze extra inkomsten kon de club voor alle spelers, een keer iets extra ’s doen.

Wij zullen hem herinneren zoals hij was, rustig, bedaard en aimabel.

Dinsdag 29 december is het afscheid in besloten kring i. v. m. corona.

Moge zijn familie de kracht vinden om dit verlies een plekje te geven.

Namens het bestuur

Ton Ballering