• In memoriam Wim Gieselbach

27 okt 2020

In memoriam Wim Gieselbach

21-07-1953                                                                                                                                             25-10-2020

Maandag ontvingen wij het droevige bericht dat Wim Gieselbach op 67 jarige leeftijd is overleden. Wij verliezen in hem een lid die in de periode dat hij zich in de onderhoudscommissie heeft gemanifesteerd, er vele dingen tot stand zijn gekomen.

Medio 2017, toen Wim met pensioen ging na zijn werkzame leven bij Eekhout te Kwintsheul, werd hij benaderd door Nico Arkesteijn of hij wat voor Westlandia zou willen betekenen, hij kende Westlandia van het bouwen van de laatste nieuwe kleedkamers, door Eekhout gerealiseerd.

Alhoewel Wim niet om voetbal gaf werd er snel ervaren dat Wim bij de onderhoudscommissie van grote waarde zou kunnen zijn, en zo is hij diverse dagen ’s morgens aan het klussen gegaan.

Zijn meesterwerk is het verfraaien van het multi - media centrum van waaruit televisiebeelden worden gemaakt van de wedstrijden. Om bij de bovenste verdieping te komen was een ladder de oplossing, toen Wim daar lucht van kreeg, meldde hij dat hij wel een trap met leuning voor kon maken opdat de mensen zonder problemen op de 3e etage konden komen.

Zijn tekening van de trap en de creatie was perfect en toch zei Wim dat hij al in geen 25 jaren meer een trap handmatig had gecreëerd. Het is ook werkelijk een plaatje geworden, ook de verdere afwerking van het geheel was in zijn handen een plaatje.

Alle voorkomende werkzaamheden die zijn vak raakten pakte hij beet en gaf hij een staaltje van zijn kunnen af, deuren hangen, kasten maken, sloten uitboren en weer gangbaar maken, Wim kon het allemaal.

Ook was Wim, tijdens de koffie altijd gezellig aanwezig en belangstellend naar wat iedereen bij de club deed. Hij is in die paar jaar dat hij bij ons was, helemaal groen/wit geworden.

Wij wensen zijn familie, vrienden een kennissen alle sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.

Moge zij troost putten uit alle mooie herinneringen die Wim tot stand heeft gebracht.

Namens het bestuur

Ton Ballering