• Indeling en voorbereiding selectieteams

  8 jul 2024
 • In het nieuwe seizoen is Westlandia (zo.) weer ingedeeld in de 4e divsie B. Veel teams zaten ook vorig seizoen in deze divisie. 

  Tegenstanders 4e divisie B
  Achilles Veen (4e divisie C), Capelle, Forum Sport (kampioen 1C) , Halsteren (4e divisie C), HBS, Heerjansdam, LRC Leerdam,  RKAV,V RVVH, sc Feyenoord, sv Poortugaa,l Unitas (degradant 3e divisie),WNC (2e 1e klasse E), XerxesDZB (kampioen 1D)  en Zwaluwen.

  Hooftrainer Maurizio Ceccucc en zijn staf gaan vanaf 22 juli de spelers klaar stomen voor het "grote werk". Zaterdag 27 juli komt TOGB op bezoek voor de eerste oefenwedstrijd. In het weekend van 24-25 augustus start het vlaggenschip de competitie met een uitwedstrijd bij Unitas in Gorinchem.

  ------

  Zaterdag 1 heeft volgend seizoen 4 tegenstanders uit de directe regio. Dat zijn de degradanten Honselersdijk, Den Hoorn, de kampioen van 3D HVC'10 en Verburch.  Daarnaast treffen de mannen van trainers Theo Verbeek en Rob Klop teams die vorig jaar ook in dezelfde 2e klasse speelden, t.w.: CION, HBSS en VFC. Nieuwe tegenstanders worden Binnenmaas (kampioen 3C), Brielle (degradant 1e klasse), Hellevoetsluis (2e klasse E), Rhoon (2e derde klasse D) en Zuidland (degradant 1e klasse). 

  De zaterdagselectie start 1 augutus met de training. Op 6 en 10 augustus wordt er deelgenomen aan de Polanenbokaal bij SC Monster.  Tegenstanders op dat toenooi zijn Die Hoorn en Die Haghe.

  ------

  Westlandia O23 zal volgend seizoen weer deelnemen aan de competitie voor teams O21. In de 4e divisie gaan de aanstormende talenten van trainers Chris van Dam en Gerard van Emmerik de strijd aan met Alexandria’66, Alphense Boys, Excelsior M., Fortuna Sittard, USV hercules, Spartaan’20 en VVV Venlo. 

  De eerste training staat gepland op maandag 5 augustus a.s. Op 10 augustus wordt er al geoefend tegen HBS O23.

  -----

  Het complete programma van de voorbereiding van deze teams zal in de komende periode te vinden zijn op de site (zie hier)

  Fr@