• Is het de 3e maal wel scheepsrecht tegen OFC?

22 jan 2020
  • In de 19e speelronde is OFC te gast op sportpark De Hoge Bomen.
    Onder leiding van scheidsrechter Sahiner wordt komende zondag vanaf 14:00 gestreden om de felbegeerde 3 punten.

OFC beleeft roerige tijden en het voortbestaan van de club uit Oostzaan is de laatste weken in gevaar.
    De selectie kan weinig met de strijd tussen de gemeente en het bestuur van de club en laat daarom op het veld de voeten spreken. In de 2 gespeelde wedstrijden in 2020 werden zowel HSC'21 als Groene Ster met 4-0 verslagen. Mede door deze knappe resultaten staat OFC nu 2e in de 3e divisie.
    Voor trainer Roy van der Mije zal het ook de komende dagen zaak zijn om zijn spelergroep in de luwte te houden en voor te bereiden op de wedstrijd in Naaldwijk.

Melvin Vissers was afgelopen zondag tegen Hoogland terecht the man of the match.
    Naast zijn belangrijke rol op het middenveld, gaf hij een puntgave assist op Vince v.d. Knaap (1-0), kopte hij bij 1-1 een bal bij de 2e paal net vóór onze doellijn lijn weg en scoorde hij 2x.
    Zijn totaal staat nu op 15 goals in het 1e team van de zondag.
    Hij is ook genomineerd voor de speler van de week van de 3e divisie zo. (stemmen kan HIER)
    Mark v.d. Zalm werd na afloop van het duel gehuldigd voor zijn 100e wedstrijd in zondag 1. Een respectabel aantal, waarvoor Patrick Batist (foto) 3 jaar geleden al in het zonnetje gezet.
    Patrick zijn naam komt sinds afgelopen zondag ook in een ander lijstje te staan. Na Nick van Vliet, Edgar Leerdam en Marko v.d. Knaap is hij nu de 4e Westlandiaan met 100 of meer gespeelde wedstrijden in de 3e divisie.

Westlandia heeft geen beste papieren tegen het sterke OFC.
    Dit seizoen speelden we 2x tegen de Oostzaanse Football Club. In zowel de beker- als de competitie wedstrijd hadden we het de 1e helft lastig, maar kwamen we in de 2e helft sterk terug. Toch stonden we 2x met lege handen.

Wie weet kunnen we de prima overwinning tegen Hoogland doortrekken om verdere stappen te maken in het rechterrijtje.

Fr@

Historie duels tussen Westlandia en OFC in de 3e divisie