• Ivan Divkovic nieuwe trainer Westlandia O21

11 jun 2021
  • Westlandia heeft voor komend seizoen Ivan Divkovic aangesteld als trainer van Westlandia O21.
    Ivan heeft zelf gespeeld bij SC Feyenoord, Heerjansdam en Spijkenisse.
    Naast (assistent)-trainer van o.a. Brielle, Heerjansdam en SC Feyenoord O19, was hij dit seizoen hoofdtrainer van Excelsior M. O21.

Samen met Wim Baggerman en VJ Ganner gaat hij de groen-witte talenten klaarstomen voor de zondag- en/of zaterdagselectie
    Westlandia O21 zal naar verwachting weer ingedeeld worden in dezelfde 4e divisie landelijk.
    Naast teams van grote amateurverenigingen, waren de groen-witten afgelopen seizoen ook ingedeeld bij clubs als SC Cambuur, MVV, FC Eindhoven en FC Dordrecht.

Westlandia wenst Ivan, Wim en VJ veel succes met de opleiding van onze jonge beloftevolle voetballers