• Jeugdvoetbal Westlandia

  17 sep 2023
 • Waar de zondag-1 zaterdag van Nieuwehoorn won, was het wederom een sterke dag voor de jeugd. Het vlaggenschip O18-1 kon helaas geen punten mee naar huisnemen uit in Limburg tegen de BVO Helmond Sport.

  Wist de O17-1 zijn derde wedstrijd oprij, nu thuis tegen TOGB, te winnen en staan gedeelde bovenaan.

   

  De O16-1 speelde 2-2 thuis tegen Helmond Sport, waar absoluut meer in had gezeten. En wonnen vorige week zeer knap van Roda JC.

  O15-1 verloor vorige week door een verdwaalde voorzet in de laatste minuut van FC Den Bosch, maar won gister zeer sterk uit van Barendrecht met 1-2.

  1-0 achter kwam de O14-1, maar won overtuigend uit bij Spijkenisse met 1-4! En mede hierdoor staan zij nu bovenaan in de competitie.

  De O13-1 speelde uit bij Maassluis (die in de laatste minuut een penalty maakte) 1-1 en door de winst vorige week staan ze tweede en door te gaan in de beker.

  In de onderbouw staat plezier, techniek, ontwikkelen en kiezen voor de voetballende oplossing centraal. 2 weekenden geleden wonnen alle onderbouw (selectie)teams op dezelfde dag. Dit is niet leidend, maar wel een mooi bijkomend resultaat!

  Afgelopen weekenden was het zeer druk op “Sportpark de Hoge Bomen”. De teams krijgen support van ouders, familieleden en vrienden. Zet dit voort en stimuleer anderen ook om te komen kijken, samen maken we er een sportief seizoen van!