• JO16-1 Kampioen en promoveert naar de 4de divisie

5 dec 2022
  • Zaterdag 3 december een eerste kans om bij Excelsior Maassluis kampioen te worden. Na een spannende eerste helft waar we 2 prachtige doelpunten maakten bleef Excelsior Maassluis in de wedstrijd door ongelukkige tegengoal. Naar horen zeggen wilde ze het spannend houden voor het publiek. 1-2 met de rust gelukkig was er een speler die van Excelsior Maassluis een gelukkig gekregen strafschop nogal hoog over schoot. In de 2de helft liepen we uit naar een 1-4 overwinning en zijn de boys van Jo16-1 kampioen. Met mooi bedrukte kampioenstitelshirts en bloemen op naar Westlandia om het alvast met een snack en drankje het najaars kampioenschap te vieren.

Wij van de staf willen hierbij natuurlijk alle spelers van harte feliciteren met het verdiende kampioenschap, ondanks alle onvoorziene tegenslagen wat betreft blessures. Wat een geweldige prestatie en daarom gaat onze dank ook uit naar de teams van JO16-2 ,JO15-1 en JO17- 1 die spelers ter beschikking stelde om toch altijd een compleet team met kwaliteit op het veld te hebben. Het is (vereningskampioenschap) een mooi verenigingsresultaat.

Boys van JO16-1 nu op naar de 4de divisie, heel veel succes in de nieuwe competitie en in de beker!
    De technische staf Mike, Arjan en Martin.