Home » Junioren » Verslagen » HVV Hercules - Westlandia JO10-1

HVV Hercules - Westlandia JO10-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 01 september 2018

Datum: 1-9-2018
Uitslag: 6-10

Hvv Hercules – Westlandia (bekerwedstrijd) 

10.15 uur moesten we verzamelen bij Hercules en met gelegenheidscoach Leo naast Niels. Hercules trapt af, de mannen zitten er gelijk goed op wat gelijk een aanval van ons oplevert. Helaas gaat deze bal van Lars net naast. De bal wordt goed terugveroverd door de mannen waardoor er weer een mooie aanval kan worden opgezet door ons. Quinn geeft de bal goed voor op Lars die hem heel mooi kan binnenschieten Lars 0-1.

Dan laten de mannen het even een beetje lopen en wordt het helaas al snel 1-1.

Daarna volgen er een aantal aanvallen over en weer met wat mooie reddingen van beide keepers.

Dan is het weer even aan Westlandia en krijgt Dean de bal goed mee van Levi en geeft een mooie voorzet op Melle die heel beheerst binnen schiet 1-2.

-Time out.

Che houdt de bal goed binnen geeft de bal aan Lars en die passt de bal mooi door. Melle die goed op het doel schiet maar helaas eindigt de bal in de handen van de keeper. De tegenaanval komt en dat is een mooi schot op het doel maar gelukkig staat Levi op de juiste plek en kan de bal net overtikken.

Uit de corner wordt er helaas wel gescoord door Hercules, 2-2.

Corner van Hercules gaat gelukkig net voorlangs. Dan is het woord weer aan Westlandia en uit een goede voorzet van Quinn weet Lars het net weer te vinden en maakt er 2-3 van.

Een afstandsschot van Hercules gaat onder Levi door en rolt het doel in, 3-3.

Vanaf de aftrap gaan de mannen weer goed in de aanval met als resultaat een corner voor Westlandia welke net voorlangs gaat.

-Rust.

Westlandia mag de aftrap nemen voor de 2de helft.

De bal gaat van Dean naar Che en die dribbelt lekker langs wat tegenstanders en weet mooi te scoren, 3-4.

Che heeft de smaak te pakken en gaat weer met de bal naar voren geeft een hele goede voorzet op Jordi en die haalt vernietigend uit, 3-5. Vanaf de aftrap van Hercules wordt er weer goed doorgejaagd door de mannen en met name Jordi blijft jagen wat hem de bal oplevert maar net via de lat over gaat, helaas.

De keeper van Hercules gooit de bal bij Jordi in zijn voeten en die geeft hem aan Melle, loopt zelf door en krijgt hem weer terug maar dan herstelt de keeper zijn fout door de bal tegen te houden.

Aanval van Hercules die eerst tegen Dean aangeschoten wordt en vervolgens met een heel hard schot toch het net achter Levi wisten te vinden, 4-5.

Een goed uitgespeelde aanval van Hercules nadat onze verdediging met 2 man naar de bal gaat en ze hem allebei missen, staat Hercules met 3 man tegenover Levi, daar was niet tegenaan te keepen, 5-5.

Na weer een aanval van Hercules neemt Quinn de bal over een geeft hem mee aan Melle die mooi vanaf rechts binnen schiet, 5-6.
Ook de volgende aanval is voor Melle en weer weet hij het net achter de keeper van Hercules te laten bollen, 5-7. 
Hercules heeft ondertussen een corner weten te versieren maar Levi staat er niet voor niks en pakt de bal.

-Time out.

Hercules heeft weer een corner en die komt bij een vrije speler en die scoort 6-7.

Dan is het weer aan onze mannen Quinn geeft de bal mooi mee aan Che en die schiet mooi in de korte hoek, 6-8
Hercules krijgt een vrije trap maar die gaat gelukkig naast. De aanval die daarop volgt wordt het schot van Melle gered door de keeper maar die komt dan voor de voeten van Lars die hem goed aan Jordi geeft en uithaalt, 6-9.

Jordi dribbelt een uitbal in en kan door dribbelen en komt in een mooie scoringspositie en dat doet hij dan ook, 6-10.

Dit is tevens de einstand goed gespeeld jongens we zijn trots op jullie, blijf zo voetballen.

Deel dit artikel met je vrienden