• LED-boarding bij Westlandia

  6 sep 2023
 • WOW!
  Westlandia krijgt als eerste club in het Westland led-boarding aan één zijde van het hoofdveld, bijna 100 meter om op een dynamische manier advertenties te tonen.
  De komende weken zal dit verder vorm krijgen en zullen we de animaties gaan ontwerpen. Nu zijn we vanuit Westlandia op zoek naar enthousiaste leden of liefhebbers die wisselend de ledboarding kunnen bedienen en mee kunnen denken over nieuwe ideeën.
  De juiste sponsoren schakelen, animaties bij een doelpunt etc.
We kunnen het zo leuk maken als we zelf willen en zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die dit samen met het team van West Country Media op willen pakken.
   
  Als jij ouder bent dan 16, affiniteit hebt met computers en vormgeving, en graag wat wilt bijverdienen, dan ben jij een van de vier personen die we zoeken!
   
  Voetbalvereniging Westlandia krijgt zeer binnenkort LED-boarding en is op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) die de bediening van onze LED-boarding en het grote digitale scherm tijdens wedstrijden willen verzorgen. Als jij ouder bent dan 16, affiniteit hebt met computers en vormgeving, en graag wat wilt bijverdienen, dan ben jij een van de vier personen die we zoeken!
  Functieomschrijving:
  * Bedienen van de LED-boarding en het grote digitale scherm tijdens de wedstrijden van Westlandia zondag 1 en Westlandia zaterdag 1.
  * Zorgen voor een juiste weergave van advertenties, sponsoren, en belangrijke informatie tijdens de wedstrijden.
  * Afstemming met West Country Media, de partij die de animaties voor de LED-boarding verzorgt, om ervoor te zorgen dat de content naadloos aansluit bij de wedstrijden en de gewenste boodschappen.
  * Samenwerken met het team van Westlandia om een geweldige sfeer te creëren tijdens de wedstrijden en onze sponsoren optimaal te bedienen.

  Functievereisten:
  * Leeftijd van 16 jaar of ouder.
  * Affiniteit met computers en vormgeving.
  * Beschikbaarheid tijdens een deel van de wedstrijden van Westlandia zondag 1 en Westlandia zaterdag 1 (inclusief avonden en weekenden).
  * Teamspeler met oog voor detail en nauwkeurigheid.

  Wij bieden:
  * Een leuke bijbaan binnen een sportieve en gezellige omgeving.
  * Een passende vergoeding op basis van je leeftijd en ervaring.
  * Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen op het gebied van technologie en evenementen.
  Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je naam en motivatie per mail naar info@westcountrymedia.nl . We kijken uit naar je reactie!