• Leerdam verlengt contract tot 2022 - Interview🎥!

13 apr 2021
  • Edgar Leerdam is volgend seizoen voor het 12e seizoen op rij keeper van de hoofdmacht van Westlandia, afgelopen week heeft hij besloten om in ieder geval één seizoen te verlengen tot 2022.
Leerdam is in al die jaren uitgegroeid tot een rots in de branding van de Westlandia defensie, met katachtige reddingen, sterke coaching en meevoetballende kwaliteiten. Het is een keeper waar het team op kan rekenen in alle wedstrijden!

De wedstrijd tegen OFC is er eentje die Leerdam niet snel meer vergeet, in de 87e minuut stond Westlandia 1-0 achter, in de wedstrijd had Westlandia al eerder een penalty gemist dus bij de tweede penalty was het voor Edgar al vrij snel duidelijk dat hij naar voren moest stappen.. “En dat lukte aardig’’.

Vorig jaar september is Edgar geopereerd aan een blessure waar hij al langere tijd last van had, Jack Morauw verving hem toen in de eerste wedstrijden van de competitie. Na een aantal maanden revalidatie is Leerdam dit voorjaar weer helemaal fit aangesloten bij de groep.
 Met Morauw als tweede keeper heeft Edgar stevige concurrentie gekregen vanuit de eigen jeugd van Westlandia, dat zal een mooie en gezonde strijd opleveren de komende jaren.

Leerdam heeft op dit moment bijna 375 wedstrijden in de hoofdmacht en is daarmee de keeper met de meeste wedstrijden voor Westlandia. Als de wedstrijden weer beginnen gaat Edgar op weg naar de 400 wedstrijden, hij heeft voor die mijlpaal in ieder geval tot de zomer van 2022 de tijd.

We zijn er uiteraard heel blij mee om Leerdam tot die tijd op de Hoge Bomen te zien!

Bekijk het hele interview met Edgar via deze link of via het onderstaande scherm: