• Lid worden

Informatie voor alle nieuwe leden van de R.K.V.V. Westlandia

Per 1 januari 2019 zijn de inschrijfprocedure en het inschrijfformulier voor nieuwe leden aangepast. Gerard Mulder is per genoemde datum contactpersoon voor al uw vragen over het lidmaatschap van RKVV Westlandia. Gerard ontvangt alle inschrijfformulieren en beoordeelt die op volledigheid en juistheid. Als de formulieren juist zijn ingevuld en voor zover van toepassing zijn voorzien van de juiste bijlagen, zal Gerard de inschrijving in orde maken en aan u bevestigen.

Gerard is te bereiken op M 06-27828650 en via het emailadres ledenadministratie@rkvv-westlandia.nl

Wanneer u of uw zoon of dochter ervoor kiezen om bij RKVV Westlandia te komen voetballen, kunt u de inschrijving in orde maken via het inschrijvingsformulier van RKVV Westlandia.

Voor informatie over actuele contributiebedragen en overige voorwaarden verwijzen wij u naar het overzicht van onze contributies