• Mano Jongmans nieuwe trainer JO9

6 apr 2021
  • Nadat we eerder Wesley Bierens, Cees van der Loos en Gerard Mulder hebben voorgesteld als jeugdtrainers voor komend seizoen. Zijn we blij dat we ook Mano Jongmans aan onze trainersstaf hebben toegevoegd. Mano zal het komende seizoen hoofdtrainer zijn van onze JO9 selectie, Mano keert daarmee terug bij onze vereniging waar hij ook als jeugdspeler enkele seizoenen actief was.

Voordat hij bij Westlandia kwam voetballen kwam Mano uit voor Sparta Rotterdam en later ook Excelsior, door blessures moest hij helaas stoppen met voetballen en nu heeft Mano zich gericht op het trainersvak. Naast de werkzaamheden als jeugdtrainer heeft Mano zich ook toegelegd op performance training, in het voetbal maar ook bij andere takken van sport. Hij zal dit dan ook bij onze club gaan introduceren.

Wij zijn erg blij met de komst van Mano en wensen hem veel plezier en succes bij onze club!