• Mark Schuur wordt de nieuwe assistent trainer van Marcel Koning.

  15 jan 2020
 • Vandaag is bekend geworden dat Mark Schuur Jurgen Faerber per direct gaat opvolgen als assistent trainer van Marcel Koning.

  In het afgelopen weekend gaf Jurgen Faerber te kennen om direct te stoppen als assistent trainer bij Westlandia zo1 vanwege voor hem belangrijke redenen.

  Al snel kwam in een overleg met Marcel Koning de naam Mark Schuur als mogelijke assistent naar boven. Zij kenden elkaar van een trainerscursus en er werd besloten om met hem te gaan praten. Dat gesprek verliep positief. Mark Schuur zag het als een mooie stap om ervaring op te doen bij Westlandia Zondag.

  Westlandia is blij met Mark Schuur een vervanger uit eigen gelederen gevonden te hebben. Hij traint naar volle tevredenheid de JO19. Hij blijft trainer van dit team en gaat deze functie, tot het einde van dit seizoen, combineren met een functie als assistent trainer bij de zondagselectie.

  Mark is sinds dit seizoen actief op De Hoge Bomen als trainer van JO19. Met dit team haalde hij een periode titel in de tweede divisie. Hij kwam over van de ADO/Den Haag, waar hij jeugdtrainer was.