• Nieuwe overeenkomst met Sport 2000

11 sep 2019
  • Afgelopen zondag is er een overeenkomst getekend met Arthur en Linda Dessauvagie van Sport 2000 uit Naaldwijk. Zij zijn al jaren een zeer gewaardeerd partner van Westlandia op het gebied van de kleding. Zij zorgen voor uniformiteit, en zeker de jeugd is zeer herkenbaar door de kledingpakketten van Hummel en Sport 2000.

Er is een contract afgesloten tot en met het Jubileumjaar. De insteek is om bij het 100-jarige bestaan van de vereniging een mooi jubileumtenue te ontwikkelen. Ook hebben Arthur en Linda en hun team een goede samenwerking met Jacqueline Krom, Tamara Behrtel en Bianca van Gils van de kledingcommissie van Westlandia. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze club zich overal zeer representatief kan presenteren!