Home » Nieuws » Nieuws junioren » Denk en praat mee over de jeugd!!

Denk en praat mee over de jeugd!!

📁 Junioren 📅 dinsdag 02 oktober 2018

Beste ouders,

Wij willen vanuit het jeugdbestuur graag een avond organiseren voor de ouders van de jeugdspelers die niet in de selectie teams spelen bij Westlandia.

Met u willen we graag een aantal onderwerpen bespreken waarbij we graag naar uw vragen, meningen, problemen en natuurlijk vooral ook oplossingen luisteren.
We moeten het binnen onze mooie vereniging met z’n allen doen, en daar zetten wij ons met veel vrijwilligers voor uw kind met veel energie voor in. Daarom is het belangrijk naar uw geluid te luisteren en met elkaar hierover te praten. Wij zullen dit gaan doen op donderdag 25 oktober om 19.30 uur in de kantine.

Wanneer u hieraan wilt deelnemen willen wij u vragen u aan te melden via het email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het jeugdbestuur,

Ton van Marrewijk, jeugdvoorzitter